Kennel Stormvogels

Stormvogels dierenblog

Verschillende honden soorten

Heb je eraan gedacht welke hond je wilt hebben? In deze tekst zullen wij drie populaire honden inlichten, zodat je altijd makkelijk een keus kan maken.

Labrador Retriever

De Labrador is een hondenras die zeer gewild is vanwege zijn karakter. Deze dieren zijn lief, trouw, slim, geduldig en vol van liefde voor het gezin, maar ook voor mensen buiten het gezin is het vriendelijk. Je zal deze hond altijd zien omdat het de perfecte hond is voor een gezin.

Duitse herder

De Duitse herder is niet alleen in Nederland populair, maar bijna overal in de wereld. Zijn karakter word beschreven als te zijn trouw, waakzaam, gehoorzaam, intelligent en snel lerend. Een aanrader is om de Duitse herder vanaf pups te leren om goed om te gaan met anderen. Eigenlijk is dat voor iedere hondenras belangrijk. De herdershond is vaak in de buurt bij zijn baas of het gezin.

Hier vindt u alles voor uw hond

Golden Retriever

Ook de Golden retriever is een geschikte hond voor de huishouding. Het is gehoorzaam, intelligent en is vol liefde voor iedereen. De Golden retriever is in de omgang veel rustiger dan andere honden Dit zal dan helemaal afhangen van zijn opvoeding en welke handelingen je met de hond uitvoert.  Vroeger werden ze als jachthonden gefokt om geschoten wild op te halen zonder die te beschadigen. Door deze training zijn ze zeer zacht in de bek.

Tot slot

De verschillende honden hebben hun elk hun eigen karakter. Maar zolang ze juist worden opgevoed zijn de de perfecte hond voor je gezin.