Kennel Stormvogels

Stormvogels dierenblog

Met onze pup op cursus naar hondenschool Almere

????

Samen met onze pup hebben wij ons opgegeven voor een hondenschool Almere. Waar kan je dat beter doen dan bij Jolanda. Hier kan je goed terecht voor het opvoeden van je hond, of het leren van de basis commando’s van je jonge hond. Op de dag van de cursus waren wij best gespannen hoe het allemaal zal gaan. Zal onze hond wel willen luisteren en zal hij de andere beesten wel met rust laten? Allemaal vragen die vanaf het moment dat wij het veld opliepen al beantwoord werden. Pablo, onze hond vond het allemaal geweldig en ging alle andere cursisten even langs om gedag te zeggen. 

Hij kan al zitten en pootjes geven

Wat ik nooit had kunnen bedenken is dat onze Pablo al na de eerste les bij hondenschool Almere pootjes kan geven. Natuurlijk met heel veel geduld en de koekjes die hij lekker vond lukte dat al vrij snel. 

Heb je ook interesse in één van de cursussen die je hier met je viervoeter kan volgen, neem dan contact op. Wie weet ga je lessen volgen van Nadac Hoopers of Hersenwerk. Maar zover zijn wij nog lang niet, eerst er maar voor zorgen dat onze Pablo de begin commando’s snel onder de knie krijgt.