Kennel Stormvogels

Stormvogels dierenblog

Goed adres voor alle dierenbenodigheden

Ben je op zoek naar verschillende dierenbenodigheden, kijk dan eens op de site van Dierenkliniek Hoograven. Mijn twee honden zijn mij alles en ik doe er dan ook alles voor om het hun zo goed naar de zin te maken. Zodra ik merk dat één van mijn twee honden ook maar iets mankeert maak ik al een afspraak met de arts, of ik hang al aan de telefoon om antwoord op mijn vragen te krijgen. Deze arts is bovendien officiële dealer zijn Boerenwinkel.nl, een webshop voor benodigdheden van het bedrijf Vet Animal Care. 

Geweldig geholpen

Vorige week had ik verschillende dierenbenodigdheden nodig en daarom ben ik naar de winkel van Boerenbond gegaan. Hier heb ik verschillende  leuke speeltjes voor mijn honden gekocht en meteen een paar zakken voor meegenomen.

Voor een paar weken geleden had mijn hond met een stok gespeeld en op de één of andere manier had deze een flinke beschadiging in zijn bek veroorzaakt. Natuurlijk heel erg schrikken toen hij naar mij toe kwam met bloed aan zijn bek en een flink gat in zijn tong. Zoiets gebeurt altijd in het weekend, maar gelukkig heeft de praktijk 24/7 uur dienst en kon ik meteen terecht. Gelukkig viel de wond mee en heeft de arts mijn hond weer beter gemaakt.