Kennel Stormvogels

Stormvogels dierenblog

Populaire hondenurnen; De mini honden urn

Wij begrijpen de impact die het verlies van een huisdier heeft op een gezin. Een hond is meer dan een huisdier en, in het geval er gekozen wordt voor een crematie, is een passende honden urn vaak een belangrijk onderdeel bij een mooi afscheid, maar zeker ook bij een mooie herinnering. Om u binnen de zoektocht naar een passende urn voor uw trouwe viervoeter te helpen lichten wij diverse populaire honden urn thema’s toe in een serie blogartikelen. Ditmaal wordt er aandacht besteed aan de mini honden urn, voor een subtiele vorm van asbestemming.

 

Een mini honden urn is een subtiele tastbare herinnering die mooi en relatief eenvoudig toegevoegd kan worden binnen iedere gewenste interieurstijl. Bij UitvaartUniq vindt u een uitgebreid assortiment aan ‘kleine’ urnen, waarbij u de keuze heeft uit diverse stijlen, vormen, kleuren, materialen, maar ook uit diverse prijsniveaus. De mini urnen met ‘pootjesafdruk’ in traditionele urnvorm en hartvorm zijn erg populair, maar er zijn ook mini bio urnen verkrijgbaar en prachtige kleine urnen met kaarsje (waxinelicht houder).

Tevens kunnen veel mini urnen ook voorzien worden van een persoonlijke gravure (inscriptie), deze optie is in veel van de gevallen een primaire keuzefactor, veel mensen wensen een persoonlijke en unieke urn. Vaak wordt gekozen voor een mini urn wanneer de voorkeur uitgaat naar een subtiele urn, maar ook is het vaak zo dat er meerdere nabestaanden een tastbare herinnering wensen, denk hierbij aan meerdere (klein) kinderen. Ook wordt steeds vaker gekozen voor een combinatie van een mooie asverstrooingsplechtigheid, waarbij de as wordt verstrooi en een kleine hoeveelheid as wordt bewaard in een kleine urn.

 

Wat uw wensen ook zijn, wij zullen er alles aan doen om u te voorzien in een urn die perfect past bij uw wensen. UitvaartUniq.nl; Honden urnen voor een Dierbare herinnering & een Eerlijke prijs.

Meer verhalen