Kennel Stormvogels

Stormvogels dierenblog

Ongedierte Bestrijding en Preventie

Omdat wij een oude woning hebben en vooral van hout is, dachten wij dat wij last hadden van boktorren. Daarom besloten wij om de Ongedierte Bestrijding en Preventie, oftewel OB en P, in te schakelen om dit probleem voor ons op te lossen. Een vriendelijke medewerker kwam eerst, bij ons thuis, vrijblijvend kijken of het hier inderdaad om de boktor ging en hoe ernstig het was. Dit was inderdaad het geval en aan de hand van zijn inspectie werd en een vrijblijvende offerte opgemaakt om de boktor te bestrijden. Zo kwamen wij niet voor een verrassing te staan en wisten wij precies hoeveel wij kwijt zouden zijn. De prijs viel ons erg mee en besloten dan ook om deze onderneming in te schakelen om de boktor te verwijderen uit ons huis.

Mogelijke actie’s

De mogelijke actie’s om de boktor door de Ongedierte Bestrijding en Preventie te verwijderen zijn onder andere:

  • Dat eerst alle gangen worden bloot gelegd en goed uitgeborsteld worden (al het boormeel verwijderen)
  • Dat balken als extra maatregel ook worden geïnjecteerd onder druk
  • Dat het gebeurt door de juiste middelen en materialen, dit kan dan alleen maar door professionals gedaan worden
  • Tevens zijn de middelen welke daadwerkelijk werken, alleen maar toegelaten voor gebruik door een gediplomeerd ongediertebestrijder

Bij ons was dit dan ook het geval en zijn wij heel blij dat wij deze onderneming in hebben gehuurd om de boktor uit ons huis te verwijderen. Daarom raden wij deze onderneming aan en staat die op deze blog.

 

 

 

 

Meer verhalen